• Oppgradering av utelekeplassen

Hei. Til informasjon så holder vi på å oppgradere uteområdet i barnehagen. Vi skal nå lage en småbarnsarena som er tilrettelagt for de minste barna. Vi har derfor som mange har sett valgt å sage ned mange av trærne. De var blitt veldig høye, og vi var bekymret for sikkerheten. Når de kommer inn med gravemaskin så vil dette komme borti røttene på trærne, slik at trærne vil bli svekket. Vi ønsker derfor å være i forkant, og begynne på et nullpunkt. Det vil bli veldig bra, og vi gleder oss til det blir ferdig :)

• Sommerfest

Årets sommerfest ble en hyggelig dag for liten og stor. Regnbueløven og hans venn Ramona var gjester på årets sommerfest, og løveloven ble sunget av alle barna. Vi har en flott gjeng med førskolebarn som fikk sin avskjedsgave, og vi ønsker dem alt det beste for fremtiden. Det ble servert pølse til middag, og takk til alle foreldre som bidrog med deilig bakst. Det hele ble toppet med hoppeslott og popcorn til stor glede for alle de små :)

• 17 mai feiring i barnehagen

I dag har ungene øvd på å gå i 17 mai tog i barnehagen. Med flagg i hånd, stemningsfull musikk og Hurra-rop ble dette en god opplevelse for de fleste. Enda bedre ble det når isen ble servert.

• Samarbeid med Glomstua omsorgsenter

• Svømming for førskolebarna

• Påskefrokost i barnehagen

I dag hadde vi en koselig påskefrokost med liten og stor